Tuesday, May 22, 2007

Brainstorming

Ieri a fost sesiune de brainstorming, impreuna cu Cosmin Popp. Ne-am intalnit la sediul Organizatiei de Tineret a PD-ului.

Problema principala a campaniei (sau poate un atu?) este faptul ca trebuie sa prezentam sectorului 6 si nu numai, un... necunoscut. Iar faptul ca apartine generatiei tinere este si asta cu dus-intors, pentru ca desi lumea pare sa aprecieze tineretul din parlament, presa in general este destul de acida, caracterizandu-l fara experienta, poate chiar dezorientat.
Cunoscandu-l insa pe Cosmin Popp, putem spune ca parerea despre politica ni s-a schimbat usor. Pentru ca vezi un tanar, atat de apropiat ca varsta si ca mod de viata de tine, care pe de alta parte este in tema si pasionat de ceea ce face, incat iti dai seama ca politica nu inseamna numai circul de la televizor si painea (cu mici si bere) din campaniile electorale. Inseamna si bune intentii, si voluntariat, si spirit de echipa, si deschidere, si idei. Si iti dai seama ca la inceputuri, politica presupunea si se baza pe speranta intr-o societate mai buna.

Dar, sa revenim la subiectul principal.
Pusesem deja la cale un plan de bataie, dar, ca de fiecare data, alte si alte idei, mai bune decat cele dintai, ajung in prim plan si schimba ce stabilisem initial.
Am primit insa si o veste care ne-a stricat putin socotelile, si anume ca nu putem afisa nimic legat de clientul nostru, pentru ca asta se poate face numai intr-o campanie electorala. Ne-am bosumflat putin, dar am depasit usor dezamagirea pentru ca au venit alte idei pe care sa le putem fructifica in campania de imagine. Ce idei? Surpriza... Va tinem in suspans pana luni!

No comments: